Geplaatst op

Horloge onderhoud

Horloge onderhoud

Bent u woonachtig in de buurt van Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Heeze, Helmond?

Bij edelsmid rob Koenraads te Helmond kunt u terecht voor horloge onderhoud aan alle merken horloges. Als in het bezit bent van een Panerai, Rolex, Cartier, Brequet of ander mechanisch- of quartzhorloge bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie.

Op alle onderhoudsbeurten krijgt u bij ons 6 maanden of 1 jaar garantie volgens afspraak.

De beurt bestaat uit: het demonteren van het uurwerk en schoonmaken van alle onderdelen, het smeren van het échappement en de rotor, controle van het radarwerk en functioneren van het horloge, controle op waterdichtheid en waterdicht maken, schoonmaken en polijsten van kast en evt. metalen band.

Zijn er onderdelen versleten, krijgt u van ons vooraf een vrijblijvende prijsopgave.

Het onderhoud aan uw horloge gaat ca 4 weken duren, reparaties meestal 1 week, het wisselen van een batterij is klaar terwijl u wacht. En omdat wij geen merkdealer zijn maar een onafhankelijk servicebedrijf, kunnen wij u deze beurten voor uw speciale horloge zéér scherp geprijsd aanbieden! en u krijgt altijd een vrijblijvende prijsopgave.

U kunt uw horloge eventueel aangetekend aan ons verzenden. Verpak het in een stevige doos en vermeld op het etiket nooit “edelsmid” of “Juwelier” maar gebruik alleen de naam rob Koenraads. Het adres is: ketsegangke 9, 5701NP, Helmond.

Heeft u verder nog vragen, kun u ons altijd even telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0492-527598.

horloge onderhoud horloge onderhoud horloge onderhoud