Over

Over Edelsmid Rob Koenraads

Edelsmid Rob Koenraads aan het Ketsegangske 9 is al meer dan 20 jaar een begrip in Helmond. Vakwerk en maatwerk is waar wij voor staan, of je nu een zelf ontworpen sieraad laat maken, de trouwring van je overleden moeder laat verwerken in een moderner sieraad of gouden- of zilveren sieraden laat repareren. Wij zijn ook je adres voor het zetten van diamanten en edelstenen. Iedereen gaat bij ons blij de winkel uit, zowel bij grote projecten als kleine aanpassingen.

Het ontwerpen van sieraden doen wij altijd in nauw overleg met de klant. We kijken samen naar de wensen en mogelijkheden en op basis daarvan maken we een ontwerp dat resulteert in een uniek sieraad. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwringen op maat. De meest bijzondere dag in jullie leven blijft daardoor voor altijd zichtbaar aan de unieke ringen die precies bij jullie passen.

Bij het vervaardigen van een nieuw sieraad kunnen oude sieraden of erfstukken verwerkt worden, zodat je een gemoderniseerd sieraad hebt met de sentimentele waarde van het oude juweel. Realiseer je dat dit een groot prijsvoordeel oplevert. Omdat de hele weg van grondstoffen tot verkoop in eigen huis geschiedt, is het bovendien ook vaak goedkoper dan bij een juwelier. Daarnaast verlenen we verregaande service op de bij ons gekochte sieraden, bijvoorbeeld het opnieuw polijsten en reinigen.

Even voorstellen:  Rob Koenraads

Al op zijn dertiende begon Rob voor zijn hobby als edelsmid. Die hobby werd omgezet in een weekendbaantje bij een edelsmid. Van daaruit heeft Rob zijn examen tot edelsmid behaald en nadat hij bij diverse edelsmeden en juweliers in dienst is geweest om de nodige ervaring op te doen, opende hij zijn eigen winkel annex atelier aan het Ketsegangske.

Rob is Meester Edelsmid en dat is te zien aan het Meesterteken dat wordt geslagen in alle sieraden die gemaakt zijn in eigen atelier. Ook medewerkster Willemien is Meester in haar vak. Voor kwaliteit staan we dus garant.

In onze webshop krijg je een indruk van de sieraden die wij kunnen leveren maar wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te komen nemen in de winkel. Daar kunnen we je wensen bespreken en zijn nog veel meer prachtige kunstwerkjes te bewonderen.

 

Route

Jouw locatie: