Geplaatst op

Pontiac horloge kopen

Pontiac horloge kopen

Zoekt u Pontiac horloge kopen? Welkom bij edelsmid rob Koenraads te Helmond.

Wij zijn dealer van het mooie merk Pontiac.

In 2014 komt PONTIAC met een nieuwe collectie kwaliteitshorloges met een Belgisch ontwerp, een Zwitsers gangwerk en saffierglas. Deze horloges worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en zijn voorzien van unieke details die typerend zijn voor het merk PONTIAC.

Pontiac biedt klassieke modellen van hoge kwaliteit. Alle PONTIAC-horloges zijn waterdicht. De fabrikant biedt een garantie van drie jaar (tenzij anders vermeld).

Kom vrijblijvend naar onze winkel te Helmond of onze collectie Pontiac horloges te bekijken en passen.

Wij maken graag tijd voor u! En misschien komt u wel een Pontiac horloge kopen bij ons!

U kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen in onze webshop!

Geplaatst op

Juwelier Helmond Centrum

Juwelier Helmond Centrum

Bent u op zoek naar Juwelier Helmond Centrum? Welkom bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte sieraden in goud en zilver.

Ook kunt u terecht bij ons voor as sieraden, gedenksieraden, trouwringen, verlovingsringen enz.enz.

Zowel handgemaakt als machinaal gemaakte sieraden.

Heeft u oud goud? of kapotte sieraden? Wij smelten deze voor u om naar een mooi, draagbaar en modern sieraad!

Neem alvast een kijkje in onze webshop. U kunt natuurkijk ook naar onze winkel komen in Helmond om onze collectie sieraden te komen bekijken en passen.

Een afspraak maken is niet nodig, kom naar juwelier Helmond Centrum, wij maken graag tijd voor u!

Geplaatst op

Webwinkelkeur

Edelsmid rob koenraads is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

Edelsmid rob Koenraads is door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Edelsmid rob Koenraads voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Edelsmid rob Koenraads onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk)

beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom

weer een extra reden om bij Edelsmid rob Koenraads te kopen.

Geplaatst op

Trouwringen Helmond

trouwringen Helmond

Proficiat! Jullie gaan trouwen in Helmond. Zoeken jullie trouwringen Helmond? Hebben jullie ook al aan jullie ringen gedacht? Zo niet, dan welkom bij Edelsmid Rob Koenraads te Helmond. Wij zijn specialist in handgesmede trouwringen, zowel in geel- als witgoud. Ook voor trouwringen met edelstenen of diamant kunt u bij ons terecht. Vele trouwende paren gingen u al voor, lees de recensies over ons op social media.

Hebben jullie nog geen idee wat het moet worden? Kom vrijblijvend eens kijken in onze collectie of neem een kijkje op onze website.

Wij kunnen ook speciaal voor jullie een paar trouwringen ontwerpen. Aan de hand van voorbeelden in onze winkel kijken we wat jullie beide leuk vinden en ontwerpen wij een droompaar trouwringen. Wij geven dan ook direct een vrijblijvende prijsopgave.

Loop eerst eens bij ons binnen voor trouwringen helmond, wij maken graag tijd voor jullie!

trouwringen Helmond
Geplaatst op

Trouwen in Helmond

Proficiat! Jullie gaan trouwen in Helmond. Hebben jullie ook al aan jullie ringen gedacht? Zo niet, dan welkom bij Edelsmid Rob Koenraads te Helmond. Wij zijn specialist in handgesmede trouwringen, zowel in geel- als witgoud. Ook voor trouwringen met edelstenen of diamant kunt u bij ons terecht. Vele trouwende paren gingen u al voor, lees de recensies over ons op social media.

Hebben jullie nog geen idee wat het moet worden? Kom vrijblijvend eens kijken in onze collectie of neem een kijkje op onze website.

Wij kunnen ook speciaal voor jullie een paar trouwringen ontwerpen. Aan de hand van voorbeelden in onze winkel kijken we wat jullie beide leuk vinden en ontwerpen wij een droompaar trouwringen. Wij geven dan ook direct een vrijblijvende prijsopgave.

Loop eerst eens bij ons binnen voordat jullie gaan trouwen in Helmond, wij maken graag tijd voor jullie!

Geplaatst op

Gedenksieraden

gedenksieraden

Bent u op zoek naar gedenksieraden? Welkom bij edelsmid rob Koenraads te Helmond. Wij zij specialist in het vervaardigen van gedenk- en as-sieraden. Deze gedenksieraden worden zowel in zilver als in goud gemaakt. Voorbeelden hiervan vindt u in onze webshop of website. Doordat alle gedenksieraden in eigen atelier vervaardigd zijn, zijn deze zeer scherp geprijsd aan u geleverd!

Onze winkel is zeer goed bereikbaar vanuit omliggende dorpen en steden., zoals Deurne, Eindhoven, Weert, Roermond, Someren, Asten, Baarlo, Nuenen, Venray enz.

Heeft u nog geen idee wat het moet worden? Kom naar onze winkel te Helmond voor meer informatie. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht.

Wij maken graag tijd voor u!

Geplaatst op

Juwelier Helmond

Juwelier Helmond

Welkom bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond, ook wel bekend onder de naam Juwelier Helmond.

Omdat veel mensen niet weten wat een edelsmid is of doet, hebben wij juwelier Helmond toegevoegd aan google om het zoeken gemakkelijk te maken.

Daar waar een Juwelier alleen in sieraden handelt, zijn wij specialist in het vervaardigen én repareren van gouden en zilveren sieraden. U kunt daarom ook bij ons terecht voor een eigen ontwerp, zowel in zilver als in goud.

Ofschoon veel mensen naar een “gewone” juwelier gaan en hetzelfde sieraad kopen als de buurvouw of buurman, kunnen wij een one-off, speciaal voor u ontworpen sieraad maken.

Dus graag tot ziens bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond. Wij maken graag tijd voor u!

Geplaatst op

Kunst sieraad

Kunst sieraad,

Bent u op zoek naar een kunst sieraad of sieraden kunst? Welkom bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond! Al onze handgesmede sieraden zijn uniek én ware kunstwerkjes op zich. Alle handgesmede ontwerpen komen uit ons eigen atelier. Niet alleen in zilver maar ook in goud worden onze kunstwerkjes vervaardigd.

Kortom zoek u écht iets unieks, neem dan eens alvast een kijkje in onze webshop of kom naar onze winkel te Helmond voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Geplaatst op

Ring laten vermaken

Ring laten vermaken,

Waarschijnlijk wilt u dit al jaren……. al die oude ringen van uw vingers en één mooie moderne ring ervoor terug! Bij ons kan het! Bij ons kunt u uw ring laten vermaken naar een nieuw en draagbaar sieraad.
www.robkoenraads.nl

Snel, vakkundig én zeer scherp geprijsd! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag tijd voor u.

Voorbeelden vindt u op onze website.

Geplaatst op

Trouwringen vermaken

Trouwringen vermaken

Wij van Edelsmid rob Koenraads zijn gespecialiseerd in trouwringen vermaken, zoals het vermaken/veranderen omsmelten van uw trouwring(en) na overlijden van uw dierbare(n)met behoud van originele gravure! Ook het opfrissen van uw trouwringen na 5, 12 of 25 jaar huwelijk is geen probleem voor ons: opnieuw mat maken, groter maken, polijsten, diamant of edelsteen bijzetten. Dit alles gebeurt in ons eigen atelier.

neem eens een kijkje in onze webshop: www.robkoenraads.nl of link kom naar onze winkel te Helmond voor meer info en vrijblijvende prijsopgave.