Geplaatst op

Gedenksieraden

gedenksieraden

Bent u op zoek naar gedenksieraden? Welkom bij edelsmid rob Koenraads te Helmond. Wij zij specialist in het vervaardigen van gedenk- en as-sieraden. Deze gedenksieraden worden zowel in zilver als in goud gemaakt. Voorbeelden hiervan vindt u in onze webshop of website. Doordat alle gedenksieraden in eigen atelier vervaardigd zijn, zijn deze zeer scherp geprijsd aan u geleverd!

Onze winkel is zeer goed bereikbaar vanuit omliggende dorpen en steden., zoals Deurne, Eindhoven, Weert, Roermond, Someren, Asten, Baarlo, Nuenen, Venray enz.

Heeft u nog geen idee wat het moet worden? Kom naar onze winkel te Helmond voor meer informatie. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht.

Wij maken graag tijd voor u!

Geplaatst op

Juwelier Helmond

Juwelier Helmond

Welkom bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond, ook wel bekend onder de naam Juwelier Helmond.

Omdat veel mensen niet weten wat een edelsmid is of doet, hebben wij juwelier Helmond toegevoegd aan google om het zoeken gemakkelijk te maken.

Daar waar een Juwelier alleen in sieraden handelt, zijn wij specialist in het vervaardigen én repareren van gouden en zilveren sieraden. U kunt daarom ook bij ons terecht voor een eigen ontwerp, zowel in zilver als in goud.

Ofschoon veel mensen naar een “gewone” juwelier gaan en hetzelfde sieraad kopen als de buurvouw of buurman, kunnen wij een one-off, speciaal voor u ontworpen sieraad maken.

Dus graag tot ziens bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond. Wij maken graag tijd voor u!

Geplaatst op

Kunst sieraad

Kunst sieraad,

Bent u op zoek naar een kunst sieraad of sieraden kunst? Welkom bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond! Al onze handgesmede sieraden zijn uniek én ware kunstwerkjes op zich. Alle handgesmede ontwerpen komen uit ons eigen atelier. Niet alleen in zilver maar ook in goud worden onze kunstwerkjes vervaardigd.

Kortom zoek u écht iets unieks, neem dan eens alvast een kijkje in onze webshop of kom naar onze winkel te Helmond voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Geplaatst op

Trouwringen vermaken

Trouwringen vermaken

Wij van Edelsmid rob Koenraads zijn gespecialiseerd in trouwringen vermaken, zoals het vermaken/veranderen omsmelten van uw trouwring(en) na overlijden van uw dierbare(n)met behoud van originele gravure! Ook het opfrissen van uw trouwringen na 5, 12 of 25 jaar huwelijk is geen probleem voor ons: opnieuw mat maken, groter maken, polijsten, diamant of edelsteen bijzetten. Dit alles gebeurt in ons eigen atelier.

neem eens een kijkje in onze webshop: www.robkoenraads.nl of link kom naar onze winkel te Helmond voor meer info en vrijblijvende prijsopgave.

Geplaatst op

Edelsmid rob Koenraads

Edelsmid rob Koenraads:

Bij een doorsnee website met de uitstraling van het gemiddelde reclamebord staan op deze plek veelomvattende kreten als Trouwring, Trouwringen, witgouden ringen, damesringen, herenringen, geelgouden ringen, roodgouden ringen, zilveren ringen, vriendschapsringen, handgesmede ringen, handgemaakte ringen etcetera. Daardoor wordt je vindbaarheid vergroot op google. Al met al erg belangrijk!

Niettemin is een opsomming van deze trefwoorden niet leuk om te lezen, zodoende hebben we er dus een goedlopend textje van gemaakt. De boodschap is natuurlijk hetzelfde, we leven immers in een digitale wereld. Wilt u Handgemaakte sieraden kopen, handgesmede sieraden of wilt u sieraden laten ontwerpen of sieraden laten repareren óf zoekt u iemand die horloge onderhoud doet en horloges repareert? Dan moet u bij ons zijn. Nou ja da’s een groot woord, moeten. Maar verstandig is het wél. Dus: overweeg je het kopen van een Trouwring, vriendschapsring, witgouden ring, damesring, herenring, roodgouden ring, zilveren ring, handgesmede ring, handgemaakte ring? zoek dan niet verder.

Eigen ontwerp

Al onze eigen ontwerp sieraden worden in ons eigen atelier geproduceerd. Daarnaast is er nog een reden om naar ons te komen: al onze sieraden zijn zeer scherp geprijsd!
Het gaat bij ons altijd om de sieraden en klanttevredenheid, dus schroom ook niet als u bijvoorbeeld een diamant zoekt, of zelfs meerdere diamanten. Zelfs op maat gemaakte leren horlogebanden of dat ene speciale horlogebandje kunnen wij voor u leveren.
Graag tot ziens, wij maken graag tijd voor u! Kortom, als u vast een digitaal kijkje wilt nemen in onze winkel, ga dan naar webshop of klik op de link.

Geplaatst op

Expositie 2017

Expositie 2017

De Zuidnederlandse Edelsmeedkunstenaars, waarvan ikzelf deel uitmaak, exposeren bij ‘t Kunsthuys te Best.

U bent van harte welkom zondag 26 November a.s. vanaf 13.00-17.00 op de opening.

Het adres is Sonseweg 39, Best.

Graag tot ziens.

Geplaatst op

Omsmelten oud goud

Omsmelten oud goud,

Gun uw oude en kapotte sieraden een nieuw leven en laat ze omsmelten naar een nieuw en modern sieraad! Kom naar onze winkel te Helmond en laat u informeren naar de mogelijkheden en u krijgt een vrijblijvende prijsopgave.
Meer voorbeelden in onze webshop!

 

Geplaatst op

Verlovingsring

Verlovingsring,

Bent u op zoek naar een verlovingsring? wij ontwerpen en vervaardigen verlovingsringen voor uw speciale aanzoek!
Zoals deze klant die graag een witgouden moderne strakke versie wilde van de ouderwetse solitair….

Neem ook eens een kijkje in onze webshop voor meer van onze handgemaakte modellen!

Geplaatst op

Trouwringen kopen Helmond

Trouwringen kopen Helmond,

Willen jullie trouwringen kopen in Helmond? Kom dan eens kijken bij uw juwelier en Edelsmid rob Koenraads te Helmond.
wij zijn specialist in het ontwerpen en vervaardigen van trouwringen, handgesmeed en uniek!
vele tevreden bruidsparen gingen jullie al voor. Wij hebben geelgouden trouwringen, witgouden trouwringen, roodgouden trouwringen en trouwringen met combinaties van deze edele metalen. Zelfs zilveren trouwringen eventueel gecombineerd met goud zitten in ons assortiment.
Al onze trouwringen kunnen desgewenst voorzien worden van een of meerdere diamanten en/of edelstenen.

Géén standaard paar….

Waarom genoegen nemen met een standaard paar trouwringen van de juwelier, waarvan duizenden mensen hetzelfde paar trouwringen hebben.
Edelsmid rob koenraads in Helmond ontwerpt een droompaar trouwringen voor jullie en betaalbaar!
Als service worden de bij ons aangeschafte trouwringen jaarlijks GRATIS schoongemaakt, gepolijst, gematteerd, zettingen van de stenen gecontroleerd en de witgouden ringen gerhodineerd! zodat jullie altijd mooie ringen dragen die gezien mogen worden!

Dus als jullie op zoek zijn naar trouwringen Helmond….kom dan eens kijken naar de collectie trouwringen bij Edelsmid rob koenraads te Helmond, en als er niets in onze collectie zit wat jullie aanspreekt, ontwerpen wij ter plekke een paar exclusieve ringen voor jullie.
Dit alles gebeurt met liefde voor het vak en door ambachtelijk vakwerk, zo ontstaan er kwalitatief hoogwaardige trouwringen.
Heb je een bepaald model gevonden, maar wil je net een andere breedte of kleur of andere stenen of geen stenen? geen probleem, wij staan voor jullie klaar om jullie ring te ontwerpen.

Trouwringen kopen Helmond Trouwringen kopen HelmondTrouwringen kopen Helmond

Jullie ringen worden gekeurd door de Edelmetaal waarborg Nederland. Het keurteken voor het goudgehalte vind je terug in jullie trouwringen, dit is de garantie dat jullie trouwringen van écht goud of zilver zijn.
De ringen worden ook voorzien van het meesterteken van Edelsmid rob koenraads, zodat jullie weten dat je échte rob Koenraads ringen in handen hebt!
Voor de actuele prijzen kunnen jullie vrijblijvend langskomen in onze winkel te Helmond, waar jullie aan de hand van voorbeelden jullie wensen kenbaar maken, wij jullie vinger opmeten en wij direct een offerte kunnen geven voor jullie speciale trouwringen. Jullie hoeven hiervoor geen afspraak te maken!
Omdat wij zelf fabrikant zijn, kunnen wij jullie trouwringen zeer snel én zeer scherp geprijsd leveren!

Kiezen….

Neem de tijd om de juiste trouwring te kiezen. Het vinden van de ultieme trouwring kan de nodige tijd vergen. Het is vervelend om onder tijdsdruk deze keuze te moeten maken. Begin daarom tijdig met het oriënteren op de trouwringen. Wij kunnen ons voorstellen dat je zo kort voor de bruiloft niet meer met zulke belangrijke beslissingen als de aankoop van een paar trouwringen bezig wilt zijn. wij raden daarom aan om ongeveer 3 á 4 maanden voor de bruiloft over de trouwringen na te denken en te oriënteren bij uw Edelsmid en Juwelier Helmond rob Koenraads te Helmond.