Geplaatst op

Vaderdagkado

Vaderdagkado

Bent u op zoek naar een origineel vaderdagkado?
Bij Edelsmid rob Koenraads in Helmond hebben ze een ruim assortiment gouden en zilveren sieraden én horloges.
Van design tot tijdloos, ook voor vader slaagt u altijd bij ons!
Én wat we niet hebben, kunnen we voor u ontwerpen én maken! Zeer korte levertijden!
kom naar onze winkel in Helmond voor een kijkje in de gehele collectie of neem even de tijd om rustig in onze webshop te kijken, wij bieden meer dan de gewone juwelier!
wij ontwerpen, vervaardigen en repareren gouden en zilveren sieraden, verzorgen onderhoud voor uw (mechanische-) merkhorloges en zijn hét adres voor het laten maken van uw speciale leren horlogeband.

Graag tot ziens bij Edelsmid rob Koenraads te Helmond.

 

Edelsmid Rob Koenraads aan het Ketsegangske 9 is al meer dan twintig jaar een begrip in Helmond. Vakwerk en maatwerk is waar wij voor staan, of je nu een zelf ontworpen sieraad laat maken, de trouwring van je overleden moeder laat verwerken in een moderner sieraad of gouden- of zilveren sieraden laat repareren. Wij zijn ook je adres voor het zetten van diamanten en edelstenen. Iedereen gaat bij ons blij de winkel uit, zowel bij grote projecten als kleine aanpassingen.

Het ontwerpen van sieraden doen wij altijd in nauw overleg met de klant. We kijken samen naar de wensen en mogelijkheden en op basis daarvan maken we een ontwerp dat resulteert in een uniek sieraad. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwringen op maat. De meest bijzondere dag in jullie leven blijft daardoor voor altijd zichtbaar aan de unieke ringen die precies bij jullie passen.

Bij het vervaardigen van een nieuw sieraad kunnen oude sieraden of erfstukken verwerkt worden, zodat je een gemoderniseerd sieraad hebt met de sentimentele waarde van het oude juweel. Realiseer je dat dit een groot prijsvoordeel oplevert. Omdat de hele weg van grondstoffen tot verkoop in eigen huis geschiedt, is het bovendien ook vaak goedkoper dan bij een juwelier. Daarnaast verlenen we verregaande service op de bij ons gekochte sieraden, bijvoorbeeld het opnieuw polijsten en reinigen.